Dag Verse Voorraad
Bezorging binnen Nederland en België
Geleverd wanneer het u uitkomt
Altijd persoonlijk contact

Bloemen en Planten Groothandel – Star & Van der Gugten

Wij zijn een Bloemengroothandel uitermate geschikt voor de grotere bloemist, tuincentrum en eventplanner.

Wij beschikken over een scherp geprijsde volle fusten voorraad met bovendien een hoge roulatie,  partijen met grote inhoud zetten wij over op kleinere aantallen. Ook bos verkoop hoort tot de mogelijkheden.

Naast dat kunt u via onze shop direct inkopen bij een groot aantal kwekers en klokvoorverkoop.

Tot 17:00 bestellen , ’s nachts in huis. Wij leveren binnen Nederland en Belgie, voor € 30-, per veilingkar.

Waar u ook bent u heeft altijd realtime toegang tot ons complete assortiment. Zoeken, kijken en kopen. Gemakkelijker kan niet. Bekijk ons assortiment in de webshop.

Vraag hieronder vrijblijvend een inlogcode aan.

  Waarom inkopen via onze webshop:

  • Wij leveren bloemen in heel Nederland en België voor € 30,- per veilingkar. Transport op een Deense kar of in een doos is ook mogelijk, net wat u wilt.
  • Een webshop met zeer scherpe, real-time foto’s. Onze partijen worden gefotografeerd met onze moderne, automatische fotokast.
  • Kopen uit onze “volle fusten voorraad” . Deze voorraad is scherp geprijsd, naast dat zetten wij producten met een grote inhoud over op kleinere aantallen. Dat betekend kleine aantallen, tegen volle kolli prijzen.
  • Direct kopen bij de Kweker, klokvoorverkoop, diverse decoratie voorraden en Losse bos verkoop zijn mogelijk.
  • Wij willen samen met onze klanten naar een duurzame toekomst! U zet fust en plastic klaar, wij nemen het mee retour en zorgen dat het op de juiste manier verwerkt wordt.

  Wilt u niet via de webshop inkopen?

  Wij bieden de mogelijkheid om uw bloemen zelf te kopen via een KOA aansluiting. Op deze manier kunt op op elk denkbare plek met internet, inkopen doen op de veilingklokken Rijnsburg, Naaldwijk en Aalsmeer.

  Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Ben van der Gugten. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  Tel: +31 6 22 35 35 27
  Email: ben@starvandergugten.nl

  Hallo, kan ik u helpen?

  Aangenaam, Ben van der Gugten hier en ik help u graag verder met uw vraag.