Internet Explorer is verouderd en word niet meer ondersteund!

Download ChromeLogo Google Chrome
familiebedrijf

Star & Van der Gugten: een bloeiend familiebedrijf

Star & Van der Gugten is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de sierteeltbranche. Van oorsprong zijn we begonnen als lijnrijdersbedrijf, maar we zijn uitgegroeid tot een gerenommeerde bloemengroothandel. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van bloemen en planten stellen ons in staat om onze klanten in verschillende segmenten te bedienen. Waaronder bloemisten, eventplanners, tuincentrums, lijnrijders, verzendexporteurs en retailers.

De filosofie bij Star & van der Gugten is om klanten waar voor hun geld te bieden, ongeacht of ze nu in het hogere of middensegment kopen. Onze dagelijkse inkoop gebeurt op de grote Nederlandse veilingklokken, maar we kopen ook direct van kwekers. Dankzij onze goede relaties met kwekers zijn we altijd op de hoogte van het actuele aanbod en kunnen we onze klanten maatwerk bieden.

Henny van der Gugten

“Het is fantastisch om te zien hoe ons familiebedrijf is gegroeid en bloeit. Met onze brede kennis en ervaring in de sierteeltbranche en onze focus op klanttevredenheid, kunnen wij ons onderscheiden in de markt. Ik ben trots op ons team van gepassioneerde vakmensen en ons vermogen om maatwerk te bieden aan onze klanten. Bij Star van der Gugten gaat het om meer dan alleen de verkoop van bloemen en planten, het gaat om het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het leveren van toegevoegde waarde. Dat is waar ons hart ligt.”

Betrouwbaarheid: persoonlijk contact

Bij Star & Van der Gugten geloven we in persoonlijk contact. We weten dat het vinden van de juiste bloemen en planten voor jouw winkel of bedrijf cruciaal is voor jouw succes. Daarom bieden we jou niet alleen de beste producten, maar ook een persoonlijke service waar je op kunt rekenen.

Bij Star & Van der Gugten streven we naar langdurige duurzame relaties met onze klanten. We geloven dat persoonlijk contact en het bieden van de beste service de sleutel is tot ons succes en dat van onze klanten. Dus neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het laten groeien van jouw bedrijf.

familiebedrijf persoonlijk