Dag Verse Voorraad
Bezorging binnen Nederland en België
Geleverd wanneer het u uitkomt
Altijd persoonlijk contact

Wat bieden wij?

Wij zien onszelf als inkoopservice voor de bloemist. Daarom bieden wij graag een zo volledig mogelijk assortiment aan. Wij hebben een eigen voorraad, hier vindt u een strak assortiment met scherpe prijzen, dagverse bloemen, maar ook exclusieve- en niche producten. Hieronder ziet u slechts een kleine greep uit deze voorraad.

Naast onze eigen voorraad kunt u in onze shop ook terecht voor Klok Voorverkoop, een Exoten voorraad, Waterdrinker Planten en Bloemisterij Artikelen. Het is zelfs mogelijk direct bij de kweker in te kopen, in het zogeheten “Kwekers Direct” platform.

Viburnum Op Compactum

R Gr Avalanche

Celosia Act Inca

Li Or Dalian

Eus G Arosa Red

Hydr M Mag Summer

R Gr Pearl Avalanche

R Gr Red Naomi

Alst Fl White Pearls

R Gr Gr Island Samoa

Chr G Baltazar

Anth A Pistache

24/7 Webshop

Modern gemak en optimale efficiency. Daarvoor moet u in onze webshop & app zijn. Waar ter wereld u ook bent, u bent slechts een inlogcode verwijderd van het meest complete bloemenaanbod dat u maar kunt bedenken. Dat aanbod is realtime beschikbaar. Zoeken, kijken en kopen. Gemakkelijker kan niet. En mocht u geen tijd hebben om uw bloemen op te halen, dan komen wij ze gewoon brengen.

Shop-in-shop

Het aanbieden van een eigen webshop brengt naast het financiële aspect ook een hoop risico’s en rompslomp met zich mee. Met de shop in shop biedt u onze webshop en het daarbij behorende aanbod aan, maar met uw eigen huisstijl. Hieronder valt uw eigen logo en kleurenschema. Het grote voordeel voor u is dat u de prijzige aanschaf van een webshop bespaart en geen onnodig risico loopt. De mogelijkheden van de shop-in-shop zijn o.a. geschikt voor lijnrijders, bloemisten en groothandelaren. Neem voor meer informatie over de shop-in-shop contact met ons op.

Diverse inkoopmogelijkheden

Op onze hoofdvestiging in Rijnsburg staat onze brede dag voorraad van gangbare bloemen en nicheproducten. Daar wordt elke bloemist en groothandelaar blij van. Wilt u zelf inkopen? Geen probleem! Wij regelen een tribuneplaats of een KOA-aansluiting en naast dat verzorgen we ook de financiële afwikkeling en het transport. Of het nu gaat om het inkopen van een compleet assortiment of om het bijkopen van wat u elders niet kon bemachtigen, wij kunnen helpen.

Exclusiviteit

Razendsnel trekken de seizoenen aan ons voorbij. Iedere week komen nieuwe bloemen in bloei en verdwijnen anderen uit het assortiment. Dit is lastig bij te houden zeker wanneer het exclusieve en vaak onbekende producten betreft. Daarom doen wij dat graag voor u. Ook heeft Star & van der Gugten een nauwe samenwerking met My-Blush, de organisatie op het gebied van niche producten en seizoensbloemen.  

Kweker direct

U wilt uw bloemen zo vers mogelijk inkopen. Dat kan via de speciale dienst Kweker Direct op onze webshop. Zo krijgt u directe toegang tot de realtime voorraad van verschillende, vooraanstaande kwekers. Het is zelfs mogelijk om die voorraad door te koppelen naar uw eigen webshop. Met uw eigen eindprijzen erbij. Daags na uw bestelling leveren wij de bloemen af. Verser kan niet.

Service

Star & Van der Gugten heeft als bedrijf met tientallen jaren ervaring een uitgebreid netwerk in de sierteeltsector. Heeft u iets  niet kunnen vinden op de webshop of heeft u nog een last-minute bestelling dat bezorgd moet worden? Met een simpel telefoontje naar 1 van onze verkopers  zijn we vaak in staat om het nog te regelen voor u. Juist als het om de creatieve oplossingen gaat bent u bij ons aan het goede adres, omdat onze mensen voor u graag die stap meer doen.
Hallo, kan ik u helpen?

Aangenaam, Ben van der Gugten hier en ik help u graag verder met uw vraag.