Kwaliteit boven alles: Wij bieden dagverse producten en duurzame inkoop

De inkoopmogelijkheden van Star & Van der Gugten voor de bloemist biedt een uitgebreid assortiment aan bloemen en planten. Het assortiment omvat dagverse bloemen, exclusieve- en niche producten.

Om gebruik te maken van de inkoopservice van Star & Van der Gugten, kunt u terecht op onze moderne en efficiënte webshop. Het complete aanbod is hier altijd realtime beschikbaar. Als u geen tijd heeft om uw bloemen op te halen, kan Star & Van der Gugten deze ook bij u bezorgen.

Gemakkelijk inkopen via de Webshop

Ontdek het gemak van onze moderne webshop en app en optimaliseer uw efficiency. Waar u zich ook bevindt, u heeft slechts een inlogcode nodig om toegang te krijgen tot ons uitgebreide bloemenaanbod. Met realtime beschikbaarheid kunt u gemakkelijk zoeken, kijken en kopen zonder enige moeite. Kies voor het gemak van online bestellen en verhoog uw productiviteit.

Inkoopmogelijkheden

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze hoofdvestiging in Rijnsburg heeft een uitgebreid assortiment dat elke bloemist en groothandelaar blij maakt. Wilt u zelf inkopen? Geen probleem! Wij regelen een tribuneplaats of een KOA-aansluiting en verzorgen ook de financiële afwikkeling en het transport. Of u nu een compleet assortiment wilt inkopen of alleen een paar specifieke producten.

Joost Taillie

“Als hoofdinkoper van Star & Van der Gugten ben ik trots op ons uitgebreide assortiment aan bloemen en planten. Met onze moderne webshop bieden wij bloemisten, eventplanner, tuincentra, groothandelaren en andere professionele gebruikers een efficiënte manier om in te kopen. Bovendien streven wij naar duurzaamheid in onze inkoopopties en advies aan klanten. Bij Star & Van der Gugten kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Samen naar een duurzame toekomst

  • Wij kopen zoveel mogelijk bij gecertificeerde kwekers
  • Wij nemen het afval zoals; karton, plastic en groen afval weer netjes mee retour. En laten dat bij ons gescheiden afvoeren
  • Zowel in de webshop als op de factuur ziet u per product de MPS specifitatie

Waarom u kiest voor Star & Van der Gugten

  • Geniet van dagelijks verse bloemen voor uw bloemenwinkel.
  • Vergroot uw winstmarge door te profiteren van scherpe prijzen.
  • Profiteer van 24/7 klantenservice voor al uw vragen en bestellingen.
  • Kies voor kwaliteit door rechtstreeks bij de kweker te kopen en volle fusten met bloemen op water geleverd te krijgen.