klant worden

Groothandel in dagelijks verse bloemen voor uw bloemenwinkel

Als groothandel in bloemen bieden wij dagelijks verse producten van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van volle fusten met bloemen op water, rechtstreeks van de kwekerij. Zo kunt u als bloemist altijd rekenen op de beste kwaliteit bloemen voor uw winkel.

Profiteer van onze voordelen!

Als groothandel in bloemen bieden wij veel voordelen voor onze klanten.

Zo profiteert u bij ons van:

  • Scherpe prijzen voor dagelijks verse bloemen
  • Een breed assortiment aan bloemen van de hoogste kwaliteit
  • Volle fusten met bloemen op water, rechtstreeks van de kwekerij
  • 24/7 klantenservice voor al uw vragen en bestellingen

Vraag vandaag nog uw inlogcode aan en geniet van de beste kwaliteit bloemen tegen scherpe prijzen. Bij Star van der Gugten staan wij altijd voor u klaar.

webshop inloggen bloemen boeketten

familiebedrijf persoonlijk

Scherpe prijzen en hogere winstmarge

Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de kwekerij, kunnen wij onze producten aanbieden tegen scherpe prijzen. Zo kunt u als bloemist profiteren van een hogere winstmarge op uw producten. Bovendien bieden wij regelmatig aanbiedingen en speciale deals aan, zodat u nog meer kunt besparen op uw inkoop.

24/7 klantenservice voor al uw vragen en bestellingen

Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Daarom bieden wij 24/7 klantenservice aan voor al uw vragen en bestellingen. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of heeft u vragen over ons assortiment? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen.

Kwaliteit gegarandeerd door rechtstreeks bij de kweker te kopen

Door rechtstreeks bij de kweker te kopen, kunnen wij de kwaliteit van onze bloemen garanderen. Onze volle fusten met bloemen op water worden rechtstreeks vanuit de kwekerij bij u afgeleverd, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bovendien bieden wij een breed assortiment aan bloemen, van klassieke rozen tot exotische orchideeën.

Kies voor de beste kwaliteit bloemen tegen scherpe prijzen en profiteer van onze 24/7 klantenservice. Bestel vandaag nog bij Star van der Gugten en geniet van dagelijks verse bloemen voor uw bloemenwinkel.

Ben van der Gugten

“Bij Star van der Gugten hebben we veel expertise op het gebied van bloemen, planten en exclusieve producten zoals takken en heesters. Wat ons onderscheidt van andere groothandels is dat we alle producten op fust op water leveren, ongeacht de grootte van de bestelling. Door onze samenwerking met groothandels, tuincentra en grote winkels, kunnen we onze voorraad super vers en scherp geprijsd aanbieden met een snelle omloopsnelheid.

Onze mogelijkheid om kleinere aantallen op fust aan te bieden, maakt het voor bloemisten mogelijk om sneller een breder assortiment te verkrijgen. Dit gaat echter wel mee in de kolli prijzen, wat de uiteindelijke prijs scherper maakt. Daarom biedt Star van der Gugten de perfecte inkoopservice voor zowel grote als kleine bloemisten.”

Vraag nu uw inlogcode aan

Om toegang te krijgen tot ons uitgebreide assortiment bloemen, heeft u een persoonlijke inlogcode nodig. Wij verkopen exclusief alleen aan de professionele bloemist. Deze inlogcode kunt u eenvoudig aanvragen via ons aanvraagformulier of neem contact op met Ben van der Gugten – 06 22 35 35 27. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen één werkdag uw persoonlijke inlogcode, waarmee u kunt profiteren van onze scherpe prijzen en dagelijks verse bloemen.