Welkom bij Star en van der Gugten – Jouw Partner voor de Mooiste Trouwseizoen Bloemen!

Bij Star en van der Gugten begrijpen we hoe belangrijk bloemen zijn voor het creëren van de perfecte trouwdag. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van de mooiste en meest verse bloemen, speciaal voor het trouwseizoen. Of je nu weddingplanner, bloemist of eventplanner bent, bij ons vind je de bloemen die je nodig hebt om elke bruiloft onvergetelijk te maken.

Waarom Kiezen voor Star en van der Gugten?

  • Uitgebreide selectie: Van betoverende Dahlia’s en Nerine’s tot elegante trosrozen, rozen, hortensia’s en delphiniums – wij hebben alles wat je nodig hebt voor prachtige trouwstukken.
  • Verse bloemen van de hoogste kwaliteit: Onze bloemen worden dagelijks ingekocht en geleverd, wat zorgt voor maximale versheid en een lange levensduur.
  • Scherpe prijzen: Door onze efficiënte inkoop en snelle doorlooptijd kunnen wij altijd concurrerende prijzen aanbieden.
  • Flexibele bestelhoeveelheden: Of je nu een groot evenement plant of een intieme bruiloft, wij bieden bloemen aan in de hoeveelheden die jij nodig hebt.
  • Eenvoudig bestellen: Met onze gebruiksvriendelijke webshop is het bestellen van bloemen nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Speciaal Voor Weddingplanners

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor wedding en eventplanners? Laat je gegevens hieronder achter en we sturen een inlogcode voor de webshop zodat jij ons assortiment kunt bekijken

    Als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht.

    – Ben van der Gugten