Dag Verse Voorraad
Bezorging binnen Nederland en België
Geleverd wanneer het u uitkomt
Altijd persoonlijk contact

Duurzaamheid

De laatste jaren wordt duurzaam ondernemen steeds belangrijker. Zo ook in de sierteelt sector en dat juichen wij bij Star & van der Gugten dan ook erg toe. Wij denken graag met onze klanten  mee hoe ook zij duurzaam kunnen  ondernemen. Hieronder vindt u een aantal dingen welke wij ondernemen om u daarbij te helpen. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen. Samen naar een duurzame toekomst!

Duurzaam inkopen

Onze inkopers kiezen tijdens het bloemen inkopen er bewust voor om zoveel mogelijk kwekers te kopen welke certificeert zijn.

Afval mee retour

Wij kunnen voor u het afval mee terug nemen. Daarmee bedoelen we karton, plastic en groen afval. Deze kunnen wij hier netjes gescheiden afvoeren.

MPS specificatie per periode

De meeste bloemisten kennen het wel, de Barometer Duurzame Bloemist. Bij ons heeft u de mogelijkheid om van al uw aangekochte producten bij ons, de MPS totalen op te vragen. Deze kunnen wij bij u aanleveren over de door u aangevraagde periode. Wij specificeren vervolgens alles op Certificering, per factuurnummer. Zo kunt u dat direct over nemen voor het aanvragen van uw certificaat bij Barometer Duurzame Bloemist.

Biologische bloemen

Naast dat wij aan de klok en direct bij de kweker, op letten of deze een MPS certificering heeft, kopen wij ok wekelijks bloemen in bij kwekers welke 100% gecertificeerd zijn. Deze producten zijn gemarkeerd als Biologisch. Een van deze kwekers is ‘Op Beemster Klei’. Deze kweker teelt 100% biologische bloemen, op dit moment wordt het assortiment ook steeds uitgebreider. Houdt dus onze shop goed in de gaten. Meer informatie over deze kweker vindt u op https://www.opbeemsterklei.nl/

SVDG is een gecertificeerde groothandel

Wij beschikken over het MPS-Florimark GTP keurmerk. Dit betekend dat wij voldoen aan alle  sociale, kwaliteits-, en milieu-eisen die MPS hiervoor stelt. Buiten dat zijn bij ons hierdoor onze bloemen en planten goed traceerbaar.

Klik hier voor ons certificaat.

MPS specificatie per factuur

Naast de MPS gegevens per periode, kunt u op uw factuur bij ons altijd per product zien hoe het gecertificeerd is. Ook worden de totalen weer vermeld onderaan de factuur.

MPS gegevens webshop

Bent u bij ons ingelogd in de shop, dan zult u direct zien welke producten zijn gecertificeerd en uiteraard welke klasse deze heeft.

Hallo, kan ik u helpen?

Aangenaam, Ben van der Gugten hier en ik help u graag verder met uw vraag.