Dag Verse Voorraad
Bezorging binnen Nederland en België
Geleverd wanneer het u uitkomt
Altijd persoonlijk contact

Hoe inkopen bij ons

Bekijk hier onze actuele voorraad

24/7 Webshop

Modern gemak en optimale efficiency. Daarvoor moet u in onze webshop & app zijn. Waar ter wereld u ook bent, u bent slechts een inlogcode verwijderd van het meest complete bloemenaanbod dat u maar kunt bedenken. Dat aanbod is realtime beschikbaar. Zoeken, kijken en kopen. Gemakkelijker kan niet. En mocht u geen tijd hebben om uw bloemen op te halen, dan komen wij ze gewoon brengen.

Diverse inkoopmogelijkheden

Op onze hoofdvestiging in Rijnsburg staat onze brede dag voorraad van gangbare bloemen en nicheproducten. Daar wordt elke bloemist en groothandelaar blij van. Wilt u zelf inkopen? Geen probleem! Wij regelen een tribuneplaats of een KOA-aansluiting en naast dat verzorgen we ook de financiële afwikkeling en het transport. Of het nu gaat om het inkopen van een compleet assortiment of om het bijkopen van wat u elders niet kon bemachtigen, wij kunnen helpen.

Exclusiviteit

Razendsnel trekken de seizoenen aan ons voorbij. Iedere week komen nieuwe bloemen in bloei en verdwijnen anderen uit het assortiment. Dit is lastig bij te houden zeker wanneer het exclusieve en vaak onbekende producten betreft. Daarom doen wij dat graag voor u. Ook heeft Star & van der Gugten een nauwe samenwerking met My-Blush, de organisatie op het gebied van niche producten en seizoensbloemen.  

Service

Star & Van der Gugten heeft als bedrijf met tientallen jaren ervaring een uitgebreid netwerk in de sierteeltsector. Heeft u iets  niet kunnen vinden op de webshop of heeft u nog een last-minute bestelling dat bezorgd moet worden? Met een simpel telefoontje naar 1 van onze verkopers  zijn we vaak in staat om het nog te regelen voor u. Juist als het om de creatieve oplossingen gaat bent u bij ons aan het goede adres, omdat onze mensen voor u graag die stap meer doen.

Kweker direct

U wilt uw bloemen zo vers mogelijk inkopen. Dat kan via de speciale dienst Kweker Direct op onze webshop. Zo krijgt u directe toegang tot de realtime voorraad van verschillende, vooraanstaande kwekers. Het is zelfs mogelijk om die voorraad door te koppelen naar uw eigen webshop. Met uw eigen eindprijzen erbij. Daags na uw bestelling leveren wij de bloemen af. Verser kan niet.

Shop-in-shop

Het aanbieden van een eigen webshop brengt naast het financiële aspect ook een hoop risico’s en rompslomp met zich mee. Met de shop in shop biedt u onze webshop en het daarbij behorende aanbod aan, maar met uw eigen huisstijl. Hieronder valt uw eigen logo en kleurenschema. Het grote voordeel voor u is dat u de prijzige aanschaf van een webshop bespaart en geen onnodig risico loopt. De mogelijkheden van de shop-in-shop zijn o.a. geschikt voor lijnrijders, bloemisten en groothandelaren. Neem voor meer informatie over de shop-in-shop contact met ons op.
Hallo, kan ik u helpen?

Aangenaam, Ben van der Gugten hier en ik help u graag verder met uw vraag.